Levi’s Srbija: Sve o Levi’s kupovini farmerki

Levis farmerke 501

Kada i kako su nastale Levi’s farmerke?

Levi Strauss je rođen 1829 godine u Buttenheim-u u Nemačkoj. Sa 18 godina se doseljava u New York, a 1854 dolazi u San Francisko parobrodom da pomogne svojoj sestri u prodaji za vreme Zlatne groznice. U početku su prodavali šatore, a kasnije i farmerke.

1871. godine započinje saradnju sa krojačem Jakob David-om koji mu je ujedno bio i mušterija i prvi put prave farmerke sa nitnama na spojevima džepova. Ovo je bila prva verzija legendarnih 501 modela koji je tada nosio naziv XX. 1873 Levi’s i Jakob su zvanično dobili patent za model 501 i to je zvanični datum kada je nastala američka legendarna farmerka.

Kupovina u Srbiji

Leviske se prodaju u Srbiji uglavnom u tržnim centrima kao što su Ušće, Delta City, Promenada ili Forum Shopping Centar. Cena im je uglavnom dva do tri puta skuplja nego što je u Americi.

Levis Srbija 501 farmerke
Na US Levis.com internet prodavnici svakog meseca na aktuelne niske cene koje idu i do $30 možete naći i dodatnih 20 do 30 posto popusta što čini ukupnu uštedu još većom.

Neki od razloga zašto je pametnije kupovati farmerice u Americi:

  • Možete kupiti čak dva para pantalona po ceni jednih u Srbiji
  • Imate mnogo veći izbor modela i boja nego što je to slučaj lokalno
  • Znate da kupujete original Levi’s kvalitet, a ne kopiju

Kako da znate da ćete kupiti savršen broj pantalona?

Ukoliko do sada niste nosili Levi’s farmerke uvek je najbolje da ih probate uživo u lokalnoj radnji odnosno tržnom centru (Ušće, Delta City, Promenada, Forum Shopping Centar itd), a da potom poručite online prema merama modela koje Vam odgovaraju.
Levis farmerke model veličina
Druga opcija je da pratite zvanična Levi’s detaljna uputstva o veličinama ovde.

Prema našem dosadašnjem iskustvu reference na sajtu su jako precizne te i mi lično se vodimo njima prilikom poručivanja. Najbitnije je dobro izmeriti struk (waist), kukove (seat) i dužinu kao što je prikazano na internet stranici iznad.

levis-velicina-farmerki

Kako da znam koliko će me sve ukupno koštati?

Možete se opustiti jer je isporuka leviski preko američkog poštara osigurana na kompletni iznos porudžbine, a iznos carinskih troškova garantovan što znači da nećete platiti više od zadate ponude. Sve što treba da uradite je da pronađete model pantalona koje želite da kupite i da nam pošaljete upit ovde.

Utisci prethodnih kupaca

facebook-komentar-2

Pitanja i odgovori

Možete poručiti bilo koje proizvode sa Levis internet prodavnice preko nas kao i sa bilo koje druge prodavnice u Americi. Pošaljite nam upit za sve nedoumice ili dodatna pitanja koja možda imate preko kontakt forme.

Kao potvrdu poručivanja potrebno je da uplatite iznos kupovine i transporta i to platnom karticom ili PayPal-om preko našeg sajta. Uvozne dažbine odnosno Carinu plaćate prilikom preuzimanja paketa od poštara ili u Pošti. Potrebno je da uzmete i obračun carine koji bi trebalo da dođe sa paketom za slučaj da uvozne dažbine budu skuplje od očekivanih a kako bismo Vam refundirali razliku u predviđenim troškovima i realnim troškovima.

Nažalost nije moguće da poručite bilo šta iz inostranstva na internetu, a da platite pouzećem. Plaćanjem pouzećem je jedino moguće za lokalne kupovine. Od novca Vaše uplate kupujemo Levi’s farmerke i plaćamo transport do Srbije.

Servis Amerkički poštar postoji više od 3 godine. Duži period poslovanja smo sarađivali isključivo sa firmama i primium kupcima koji troše preko $500 na kupovini u Americi. Od sredine 2018. godine smo ponudili i povoljnije opcije transporta iz Amerike kako bismo omogućili što većem broju kupaca pristupačnost kupovine u Americi. O nama više možete pročitati ovde.

O nama su pisali:

U proseku isporuka od trenutka poručivanja je 3 do 4 nedelje na šta najviše utiče vreme koje paket sa farmerkama provede u carinskom postupku.

Da, poslaćemo Vam broj za praćenje paketa tako da u svakom trenutku znate gde se trenutno nalazi paket sve do isporuke u Srbiji.

Svaki paket je osiguran od gubitka tako da u slučaju da Vam paket iz bilo kog razloga ne bude isporučen, mi ćemo pokriti iznos koji ste nam uplatili prilikom poručivanja.

Garantujemo Vam ukupan iznos kupovine iz Amerike plus ćemo pokriti dodatni trošak ukoliko Vam Carina naplati skuplje uvozne dažbine. Potrebno je da uzmete papir sa carinskim obračunom prilikom preuzimanja paketa od poštara ili u Pošti.

Prevezli smo nekoliko hiljada paketa iz Amerike do Srbije i to je jedini razlog zašto možemo da Vam garantujemo sve troškove kupovine što ni jedan drugi način kupovine u inostranstvu ne može da ponudi.

Račun ikonica
Garantujemo Vam ukupan trošak (cenu kupovine, transporta,
carine).
Status isporuke paketa
Praćenje isporuke paketa od Amerike do Srbije.
Avion ikonica
3 do 4 nedelje je prosečno vreme isporuke od trenutka poručivanja.
Osiguranje paketa
Osigurana isporuka od gubitka u transportu.