Mi smo internet servis
za kupovinu i dostavu iz Amerike

Naša misija je da korisnicima pomognemo da na što povoljniji i sigurniji način kupuju u Americi, pružajući im sve potrebne lokalne informacije i višegodišnje iskustvo kupovine u Americi.

Zašto koristiti naše usluge

U naš servis uloženo je 6 godina iskustva sa internet kupovinom i dostavom iz Amerike. Težimo da svojim korisnicima ponudimo pouzdanu kupovinu, najbolje cene i najbrže transportne opcije. Zadovoljni korisnici i uspešna kupovina su naši glavni motivi za pružanje visokokvalitetnih usluga.
NAŠA MISIJA

Naša misija je da krajnjim korisnicima budemo sinonim za sigurnost, predvidivost i lakoću u pružanju usluga Internet kupovine iz Amerike.

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je da budemo inovativan globalni servis za kupovinu sa najboljim korisničkim iskustvom. Korisnici će kod nas pronaći sve što im je potrebno i izvršiti kupovinu preko interneta na najjeftiniji i najlakši način bilo gde u svetu.

Naš tim

Saša Rakezić

Osnivač i menadžer logistike

Kroz stalno učenje teži da unapredi procese unutar firme. Zanimaju ga teme iz oblasti IT-a, korisničke podrške i logistike. Relaksiraju ga biciklizam i planinarenje.

Dejan Rakezić

Osnivač i izvršni direktor

Uživa u poslu i vremenu provedenom u prirodi. Aktivno prati teme u vezi sa preduzetništvom, edukacijom, logistikom i društvenom odgovornošću.

Streebog Global Logistics LLC je porodična firma.

Utisci naših klijenata

Napokon je naručivanje proizvoda iz SAD lako i pouzdano. Naručivanje stručne literature, tehnike, čak i specifičnijih poklona je sa „Američkim poštarom“ bilo pravo zadovoljstvo. Dobila sam savete, traženje najbolje opcije i izuzetno brzu isporuku. Sve što sam poručila je stizalo u odličnom stanju i bilo je tačno ono što sam i naručila, što se ranije nije dešavalo kada sam to radila sama. Radujem se budućoj saradnji sa punim poverenjem.- Elena Kuzmanović, psiholog i psihoterapeut
Profesionalnost i posvećenost zaposlenih u Američkom poštaru je nešto na šta nismo navikli u poslovanju u Srbiji. Svaka isporuka je bila precizna, sa dosta komunikacije i traženja najboljih rešenja. Naručivanje literature iz medicine je posebno dragoceno, jer je značajna literatura često nedostupna na ovim prostorima, a slanje knjiga skupo i neisplativo. Pored knjiga, naručila sam i Kindle koji radi besprekorno za dobru cenu, sa garancijom na sve proizvode, jer se ljudi iz Američkog poštara interesuju da li je sve prošlo kako treba i koliko ste zadovoljni. Svaka preporuka i hvala.- Fabiola Gasperini, doktor medicine
Kupovina novih Nike patika na Zappos.com me je izašla 40% jefitnije nego što je cena u Srbiji. Obuća i garderoba su definitivno dosta jeftiniji u Americi, a posebno za vreme velikih sniženja.- Jelena Vukosavljević, Marketing menadžer