Kako Američki poštar funkcioniše

Korak po korak objašnjenje

Evo kako vam Američki poštar omogućava kupovinu u Americi:

  • Registrujte se na Američkom poštaru
  • Kupujete u bilo kojoj prodavnici u Americi
  • Pošaljite kupljene proizvode na adresu Američkog poštara
  • Najavite nam dolazak paketa
  • Pošaljite paket i uštedite
  • Preuzmite paket od poštara
1, 2, 3

Registrujte se na Američkom poštaru

Registracija na Američkom poštaru je besplatna. Kada registrujete nalog, istog trenutka ćete dobiti vašu američku adresu koju ćete uneti prilikom plaćanja na internet prodavnici. Možete početi sa korišćenjem američke adrese odmah čim obavite registraciju.

Kupujte u američkim prodavnicama

Našli ste nešto što što želite da kupite u Americi? Pogledajte na našem sajtu Cene transporta iz Amerike kako biste predvideli koliko ćete platiti transport proizvoda do vaše adrese stanovanja.

Ukoliko prodavnica ne želi da prihvati vaša sredstva plaćanja (platna kartica ili PayPal), ne brinite. Zatražite Kupite za mene uslugu.

Kupite i pošaljite na američku adresu

Pre plaćanja u internet prodavnici, dodajte adrese Američkog poštara koje ste dobili prilikom registracije. Pošaljite svoju robu u magacin koji Vam je povoljniji za dostavu do Srbije. Magacin u Kaliforniji ima povoljne cene transporta dok je magacin u Oregon sales tax free pa nikada nećete platiti porez za kupovinu u Americi. Na primer u New York-u se prilikom kupovine, dodatno na vrednost proizvoda, plaća sales tax od 8.875%.

Najavite nam dolazak paketa

Kada dobijete email obaveštenje od američke internet prodavnice da je paket poslat, potrebno je da nam najavite u Moj nalog da paket stiže u naš magacin i da unesete broj za praćenje paketa.

Email obaveštenje o prijemu paketa

Čim paket od prodavnice stigne u naš magacin u Americi, poslaćemo vam email obaveštenje na email adresu preko koje ste nam najavili dolazak paketa. Email obaveštenje o prijemu paketa će sadržati informacije o težini paketa tako da preko cenovnika možete saznati cenu transporta do željene adrese isporuke paketa.
Email obaveštenje

Pošaljite paket i uštedite

Konačno! Vaš paket je stigao u magacin Američkog poštara. Sada možete, preko svog naloga, izdati zahtev za slanje paketa iz Amerike na Vašu adresu stanovanja. Dodatno, možete zatražiti da spakujemo više paketa u jedan i da onda pošaljemo objedinjeni paket ka vama.

Preuzmite paket od poštara

U zavisnosti od transportne opcije koju ste odabrali prilikom slanja paketa iz Amerike paket će vam biti isporučen od 5 dana do 35 dana od datuma slanja iz Amerike. Paket će vam isporučiti lokalni poštar i u tom trenutku će biti neophodno da izvršite plaćanje carinskih dažbina, ukoliko one postoje, kako biste preuzeli paket.
Isporuka paketa