Kako Američki poštar funkcioniše

Evo kako vam Američki poštar omogućava kupovinu u Americi:

  • Registrujete se na Američkom poštaru
  • Kupujete u bilo kojoj prodavnici u Americi
  • Pošaljete kupljene proizvode na adresu Američkog poštara
  • Najavite dolazak paketa sa brojem za praćenje unutar Amerike
  • Pošaljite paket u Srbiju ili Crnu Goru
  • Preuzmite paket u lokalnoj Pošti
Registrujte se besplatno ➜

Kupite i pošaljite na USA adresu

Pre plaćanja u internet prodavnici, dodajte adrese Američkog poštara koje ste dobili prilikom registracije. Pošaljite svoju robu u magacin koji Vam je povoljniji za dostavu do Srbije. Magacin u Delaware-u nema sales tax (USA PDV) pa nikada nećete platiti porez za kupovinu u Americi. Na primer u New York-u se prilikom kupovine, dodatno na vrednost proizvoda, plaća sales tax od 8.875%.

Najavite dolazak paketa sa brojem za praćenje unutar Amerike

Kada prodavnica pošalje paket, potrebno je da upišete broj za praćenje paketa unutar svog korisničkog naloga kako bismo identifikovali da je u pitanju vaš paket.

Pošaljite paket i uštedite

Konačno! Vaš paket je stigao u magacin Američkog poštara. Sada možete, preko svog naloga, izdati zahtev za slanje paketa iz Amerike na vašu adresu stanovanja. Dodatno, možete zatražiti da spakujemo do pet paketa u jedan i da pošaljemo objedinjeni paket ka vama.

Preuzmite paket u lokalnoj Pošti

U zavisnosti od transportne opcije koju ste odabrali prilikom slanja paketa iz Amerike, paket će vam biti isporučen od 9 dana do 30 dana od datuma slanja iz Amerike. Paket ćete preuzeti u lokalnoj pošti i u tom trenutku će biti neophodno da izvršite plaćanje carinskih dažbina, ukoliko one postoje, kako biste preuzeli paket.
Isporuka paketa