Levi's logo

Poručite nove leviske iz Amerike

Levis farmerke velicina boja

Izaberite Levi’s farmerke na Levi.com
➜ Klik ovde: Levi.com/us

Prilikom pretrage farmerki na Levis.com internet prodavnici, obavezno proverite da li je dostupna boja i veličina farmerica koju želite da kupite.
Objašnjenje poručivanja farmerki
Popunite formu ispod koristeći informacije sa Levis.com
Izaberite bilo koje Levi’s farmerke sa Levis.com internet prodavnice i zatim unesite internet stranice koje vode do Levi’s farmerki na Levis.com internet prodavnici, boju, veličinu i cenu u polja porudžbenice ispod.

Poručite Levi’s farmerice iz Amerike

Račun ikonica
Garantujemo Vam ukupan trošak (cenu kupovine, transporta, uvoznih dažbina).
Avion ikonica
4 do 6 nedelje je prosečno vreme isporuke od trenutka poručivanja.
Status isporuke paketa
Praćenje isporuke paketa od Amerike do Srbije.
Osiguranje paketa
Osigurana isporuka od gubitka u transportu.
Facebook preporuka
Facebook preporuka

Vaša pitanja, naši odgovori

Promocija se odnosi samo na Levi’s farmerke. Za kupovinu drugih proizvoda potrebno je da nam pošaljete upit preko kontakt forme.

Prilikom poručivanja plaćate (paypal ili kartica) cenu farmerica plus $20 fiksno za transport do Srbije. Uvozne dažbine odnosno Carinu plaćate prilikom preuzimanja paketa od poštara ili u Pošti, ako ih bude.

Nažalost nije moguće da poručite bilo šta iz inostranstva na internetu, a da platite pouzećem. Plaćanjem pouzećem je jedino moguće za lokalne kupovine. Od Vaše uplate kupujemo Levi’s farmerke i plaćamo transport do Srbije.

Servis Amerkički poštar postoji više od 3 godine. Duži period poslovanja smo sarađivali isključivo sa firmama i primium kupcima koji troše preko $500 na kupovini u Americi. Od sredine 2018. godine smo ponudili i povoljnije opcije transporta iz Amerike kako bismo omogućili što većem broju kupaca pristupačnost kupovine u Americi. O nama više možete pročitati ovde.

O nama su pisali:

U proseku isporuka od trenutka poručivanja je 3 nedelje.

Kada izvršite poručivanje u roku od sat do dva najkasnije poručujemo željene Levi’s farmerke na Levis.com internet prodavnici. Potom je potrebno da prođe 2-3 dana da paket sa farmerkama stigne u naš USA magacin odakle ga prosleđujemo na adresu stanovanja koju ste izabrali prilikom poručivanja farmerki. Od trenutka slanja paketa sa farmekrama iz USA do Srbije potrebno je 7-10 dana i potom u proseku 10 dana da paket prođe carinski postupak.

Da, poslaćemo Vam broj za praćenje paketa tako da u svakom trenutku znate gde se nalazi paket i to od trenutka slanja iz Amerike, pa sve do trenutka isporuke na Vašu adresu stanovanja.

Svaki paket je osiguran od gubitka tako da u slučaju da Vam paket iz bilo kog razloga ne bude isporučen, mi ćemo pokriti iznos koji ste nam uplatili prilikom poručivanja.

Garantujemo Vam uvozne dažbine i pokrićemo dodatni trošak ukoliko Vam Carina naplati skuplje uvozne dažbine. Potrebno je da uzmete papir sa carinskim obračunom od Carina prilikom preuzimanja paketa od poštara ili u Pošti.

Prema informaciji od korisnika, neretko se dešava da kupcima ne budu naplaćeni uvozni troškovi od strane poštanske carine.