Levi's logo

Porudžbenica

➜ Iskoristite akciju do 19. marta

Izaberite bilo koje farmerke sa Levis.com do $50 i garantujemo Vam ukupne troškove kupovine u iznosu do $69. Ukoliko izaberete 2 para farmerki do $100 platićete maksimalno po $65 za svaki par pojedinačno.

Refundiraćemo Vam svaki dolar ukoliko ukupan iznos kada preuzmete leviske u Srbiji bude veći od iznad garantovanog.

Facebook preporuka
Facebook preporuka
Levis farmerke velicina boja

Izaberite Levi’s farmerke na Levis.com do $50/par
➜ Klik ovde: Levis.com

Prilikom pretrage bilo muških ili ženskih farmerki na Levis.com internet prodavnici, obavezno proverite da li za željene modele postoji dostupna boja i veličina.
Objašnjenje poručivanja farmerki
Popunite polja porudžbenice ispod koristeći informacije sa Levis.com
Izaberite bilo koje Levi’s farmerke sa Levis.com internet prodavnice u vrednosti do $50 po komadu i zatim unesite internet stranice koje vode do Levi’s farmerki na Levis.com internet prodavnici, boju, veličinu i cenu u polja porudžbenice ispod.
Račun ikonica
Garantujemo Vam ukupan trošak (cenu kupovine, transporta, uvoznih dažbina).
Avion ikonica
3 do 4 nedelje je prosečno vreme isporuke od trenutka poručivanja.
Status isporuke paketa
Praćenje isporuke paketa od Amerike do Srbije.
Osiguranje paketa
Osigurana isporuka od gubitka u transportu.

Vaša pitanja, naši odgovori

Promocija se odnosi samo na Levi’s farmerke. Za kupovinu drugih proizvoda potrebno je da nam pošaljete upit preko kontakt forme.

Plaćanje transporta vršite prilikom poručivanja i to platnom karticom ili PayPal-om. Uvozne dažbine odnosno Carinu plaćate prilikom preuzimanja paketa od poštara ili u Pošti. Potrebno je da uzmete i obračun carine koji bi trebalo da dođe sa paketom za slučaj da uvozne dažbine budu skuplje od očekivanih kako bismo Vam refundirali razliku u predviđenim troškovima i realnim troškovima.

Nažalost nije moguće da poručite bilo šta iz inostranstva na internetu, a da platite pouzećem. Plaćanjem pouzećem je jedino moguće za lokalne kupovine. Od novca Vaše uplate kupujemo Levi’s farmerke i plaćamo transport do Srbije.

Servis Amerkički poštar postoji više od 3 godine. Duži period poslovanja smo sarađivali isključivo sa firmama i primium kupcima koji troše preko $500 na kupovini u Americi. Od sredine 2018. godine smo ponudili i povoljnije opcije transporta iz Amerike kako bismo omogućili što većem broju kupaca pristupačnost kupovine u Americi. O nama više možete pročitati ovde.

O nama su pisali:

U proseku isporuka od trenutka poručivanja je 3 nedelje.

Kada izvršite poručivanje u roku od sat do dva najkasnije poručujemo željene Levi’s farmerke na Levis.com internet prodavnici. Potom je potrebno da prođe 2-3 dana da paket sa farmerkama stigne u naš USA magacin odakle ga prosleđujemo na adresu stanovanja koju ste izabrali prilikom poručivanja farmerki. Od trenutka slanja paketa sa farmekrama iz USA do Srbije potrebno je 7-10 dana i potom u proseku 10 dana da paket prođe carinski postupak.

Da, poslaćemo Vam broj za praćenje paketa tako da u svakom trenutku znate gde se trenutno nalazi paket sve do trenutka isporuke na Vašu adresu stanovanja.

Svaki paket je osiguran od gubitka tako da u slučaju da Vam paket iz bilo kog razloga ne bude isporučen, mi ćemo pokriti iznos koji ste nam uplatili prilikom poručivanja.

Garantujemo Vam uvozne dažbine i pokrićemo dodatni trošak ukoliko Vam Carina naplati skuplje uvozne dažbine. Potrebno je da uzmete papir sa carinskim obračunom od Carina prilikom preuzimanja paketa od poštara ili u Pošti.

Na uzorku od nekoliko 1000 poslatih paketa preko našeg servisa svega 2% plati više Carinske troškove od onih koji su napisani na paketu prilikom slanja iz Amerike. Tako da je plaćanje uvoznih dažbina uvek 32% od napisane vrednosti paketa + se plaća oko $1.5 za carisnki postupak.